Eladó ingatlanok Ludas településen
Hitel
Utolsó kérdések


Jog
Utolsó jogi kérdések
Ingatlanok a településről Hogyan kerülhet ide a hirdetésem?

14.9 millió Ft
Templom közelében
Heves megye, Ludas, 1313 m²-es telken, 5 szobás 150 m²-es Eladó családi ház.

Ludason eladó egy kétszintes nappali + 4 szobás, klimatizált családi ház, 1313nm-es telken.Az ingatlan kétgeneráció részére is alkalmas.

7.4 millió Ft
óvoda mellett
Heves megye, Ludas, 1953 m²-es telken, 2 szobás 1 félszobás 75 m²-es Eladó családi ház.
Fűtés: gáz (konvektor), Állapot: újszerű.

Heves megye, Gyöngyöstől 17 km távolságra lévő, rendezett faluban, Ludason kínálok eladásra 2+1 szoba, 75 m2 téglából és szilikátból épült házat, 1953...

Miért az ingatlanegy.hu? Az ingatlanegy.hu egy ingatlan adatbázis, ahol az ingatlan vásárlást tervezők kereshetnek számos szempont alapján a Ludas magánszemélyei és a Ludas közeli ingatlanközvetítő irodák által feltöltött részletes, fényképes ingatlanhirdetések közül. Rendszerünk segítségével szakértőink nem csak az aktuális hirdetésekből számolnak, hanem a korábban feladott, de már nem aktuális adatlapok legfontosabb adataiból rendszerünk számos statisztikai információt eltárol, melyekből összefüggéseket, trendeket tudunk megállapítani. A honlapra feladott és aktív kínálatból Ön is megtekinthet Heves megye hirdetéseit települések szerint. Megmutatjuk, hogy Heves megye településeiből mennyi eladó ajánlat közül válogathat. Használja univerzális keresőnket és finomítsa keresését számos szempont alapján. (alapterület, szobaszám, telekterület stb.) Külön ki tudja listázni az eladó lakásokat és eladó családi házakat és a település további ingatlantípusait is. Esetleg nem venni akar, hanem bérelni? Böngésszen kiadó lakásai között. Ingatlanjogi kérdésekben kérdezze ügyvédi iroda partnereinket. Hitelekkel kapcsolatban országos hiteltanácsadó partnerünk áll az Ön rendelkezésére.