Eladó ingatlanok Markaz településen
Hitel
Utolsó kérdések


Jog
Utolsó jogi kérdések
Ingatlanok a településről Hogyan kerülhet ide a hirdetésem?

4.2 millió Ft
Markaz területén
Heves megye, Markaz, 950 m²-es telken, 3 szobás 70 m²-es Eladó családi ház.
Épület szintjei: 1, Fűtés: elektromos, Komfort: komfortos, Parkolás: garázs, Tetőtéri: beépíthető, Kilátás: panorámás, Állapot: jó állapotú.

A Mátra lábánál, Markazon eladó egy kőből épült, beköltözhető állapotú, tornácos lakóház. Az épületben vezetékes víz, villany bent van, a csatorna hozzájárulás...

Miért az ingatlanegy.hu? Az ingatlanegy.hu egy ingatlan adatbázis, ahol az ingatlan vásárlást tervezők kereshetnek számos szempont alapján a Markaz magánszemélyei és a Markaz közeli ingatlanközvetítő irodák által feltöltött részletes, fényképes ingatlanhirdetések közül. Rendszerünk segítségével szakértőink nem csak az aktuális hirdetésekből számolnak, hanem a korábban feladott, de már nem aktuális adatlapok legfontosabb adataiból rendszerünk számos statisztikai információt eltárol, melyekből összefüggéseket, trendeket tudunk megállapítani. A honlapra feladott és aktív kínálatból Ön is megtekinthet Heves megye hirdetéseit települések szerint. Megmutatjuk, hogy Heves megye településeiből mennyi eladó ajánlat közül válogathat. Használja univerzális keresőnket és finomítsa keresését számos szempont alapján. (alapterület, szobaszám, telekterület stb.) Külön ki tudja listázni az eladó lakásokat és eladó családi házakat és a település további ingatlantípusait is. Esetleg nem venni akar, hanem bérelni? Böngésszen kiadó lakásai között. Ingatlanjogi kérdésekben kérdezze ügyvédi iroda partnereinket. Hitelekkel kapcsolatban országos hiteltanácsadó partnerünk áll az Ön rendelkezésére.