ingatlan1.hu

Az ingatlan1.hu oldalon a hirdetés feladás magánszemélyek, ingatlanközvetítők részére egyaránt DÍJMENTES!


Három gyermekem van, kaphatok-e szocpolt?

utolsó módosítás: 2011. november 03. csütörtök - (22:26)

Három gyermekem van, a legkisebb a mostani párommal közös. Szeretnék házat venni, de nem vagyunk hitelképesek, mivel én GYET-en vagyok, ö meg szociális segélyen. Én 28 éves leszek, ő meg 58. Van-e remény, hogy kapjak támogatást és ne albérletről albérletre kelljen költöznünk?
Ildikó

Kedves Ildikó!

A bevezetésre váró szocpol igénylésének feltétele lesz, hogy legalább az egyik szülő minimum 6 hónapos munkaviszonnyal rendelkezzen, így jelen esetben Önök sajnos nem lennének jogosultak az igénylésére.
6 hónapos munkaviszony megléte esetén új építésű lakás vásárlásához vagy új lakóingatlan építéséhez lesz igényelhető a szocpol.

Település:Hitelkalkulátor | Mekkora havi részletekkel számolhatok?

(válasszon)
Ft
(válasszon)

Három gyermekem van, kaphatok-e szocpolt? bejegyzéshez 3 hozzászólás

 • 1
  Kata
  2012-01-17 | 15:30

  A lányom a 3 gyermekével mint egyedülálló lakik az én ingatlanomban, amit sajnos elvisz a bank. A volt élettárs vette fel a CHf hitelt és nem fizeti. A lányom munkanélküli, én sem tudom a havi 150.000.- Ft hitelt törleszteni!
  A lányomnak egyedüli tőkéje a 3 gyerek után járó szocpol lenne (még soha nem is igényelte), azaz ezzel tudna beszállni mint önerővel egy kisebb értékű használt ingatlanvásárlásba. Ahogy olvastam és értelmeztem ez azonban nem lehetséges, akkor mire van a szocpol, ha nem ilyen esetekre?
  Mi a megoldás ilyen esetben, mert sem a jog, sem senki nem törődik azzal, hogy 3 gyerek kerül utcára.

 • 2
  boka karoly
  2013-03-21 | 09:32

  Van 3 gyermekünk a feleségemmel,viszont 1 szobánk van. Munkám sajnos nincs. Jár-e szocpol? Közben elváltunk, de együtt vagyunk.

 • 3
  Ingatlan1.hu
  2013-03-21 | 12:07

  Kedves Károly!
  A leírtak alapján sajnos nem jogosultak szocpol igénybevételére.

Tegye fel kérdéseit vagy szóljon hozzá Ön is a témában!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

CAPTCHA Kép

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Partnerünk

Hitelnet