ingatlan1.hu

Az ingatlan1.hu oldalon a hirdetés feladás magánszemélyek, ingatlanközvetítők részére egyaránt DÍJMENTES!


Szabad felhasználású hitel sürgősen

utolsó módosítás: 2013. május 02. csütörtök - (16:03)

Üdvözletem!

500 000 forintra lenne szükségem lehetőleg minél hamarabb, és az érdekel elsősorban, hogy részmunkaidős állással kaphatok-e személyi kölcsönt? 59 000 forint a jövedelmem, de szükség esetén ingatlanfedezetet fel tudok ajánlani. A munkabérem nem folyószámlára érkezik és korábban ugyan volt bankszámlám, de mivel most nincs rá szükségem, ezért 2 hónappal ezelőtt megszüntettem.

Ha személyi kölcsön nem lehetséges, akkor milyen lehetőségem lenne arra, hogy megkapjam az összeget? Másfél éve tart a munkaviszonyom, és semmilyen törlesztési kötelezettség nem terheli a fizetésem, nem vagyok Bar listán sem. 6 milliós vidéki lakással rendelkezem, és mivel sürgősen kellene a szabad felhasználásra kapható összeg, így ezt fedezetként is felajánlom szükség esetén.

Várom mielőbbi válaszát.
Andrea

Kedves Andrea!

59 000 Ft-os keresetével sajnos nem oldható meg a személyi hitel felvétele. A fedezet nélküli kölcsön igényléséhez bankpartnerünknél minimum nettó 60 000 Ft-os jövedelmet kell igazolni. További előírás, hogy az adósnak legyen valamelyik hazai pénzintézetnél legalább 2 hónapos bankszámla múltja, vagyis az igényléskor is rendelkezzen folyószámlával, még ha nem is arra érkezik a munkabére. Mivel Ön éppen nemrég szüntette meg lakossági folyószámláját, így az igénylés ezen feltétele sem teljesül.

Mivel jelenlegi fizetése nem éri el a minimálbér összegét, ezért sajnos egyéb típusú hitel felvételére sincsen lehetősége hiába rendelkezik másfél éves munkaviszonnyal. Az, hogy adatai nem szerepelnek negatív tartalommal a BAR listán szintén alapkövetelmény, de ez még nem elegendő feltétel az igényléshez.

Az ingatlanfedezet bevonása nem helyettesíti a megfelelő összegű munkabért. Ha esetleg lenne olyan személy az ismeretségi körében, akinek keresete eléri a szükséges összeget és vállalja a hiteladós szerepét, akkor minimum 1 millió forint összegű hiteligény esetén a 6 milliós vidéki ingatlanára felvehető lenne a szabad felhasználású kölcsön. Ennek ügyintézési ideje azonban – ellentétben a fedezet nélküli személyi hitel néhány napos átfutási idejével – körülbelül 1 hónap.

Amennyiben van lehetősége a fentiek szerinti hiteligénylésre, akkor kérjük, töltse ki online ajánlatkérő nyomtatványunkat, s pénzügyi Partnerünk tájékoztatni fogja az elérhető szabad felhasználású hitelkonstrukciókról! Az ajánlatkérő űrlapot a honlapon található Hitelkalkulátorból érheti el.

Település:Hitelkalkulátor | Mekkora havi részletekkel számolhatok?

(válasszon)
Ft
(válasszon)

Tegye fel kérdéseit vagy szóljon hozzá Ön is a témában!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

CAPTCHA Kép

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Partnerünk

Hitelnet