ingatlan1.hu

Az ingatlan1.hu oldalon a hirdetés feladás magánszemélyek, ingatlanközvetítők részére egyaránt DÍJMENTES!

OTP Ingatlanpont: új szereplő az ingatlanpiacon

utolsó módosítás: 2012. március 05. hétfő - (11:14)

Egy éven belül szeretne felállni a képzeletbeli dobogóra a hazai ingatlanforgalmazók között az OTP Csoport új tagja, az OTP Ingatlanpont Kft. hangzott el a kft. pénteki sajtótájékoztatóján Budapesten.

Kovács Antal, az OTP Bank vezérigazgató-helyettese a céget bemutató tájékoztatón elmondta: az OTP erősíteni szeretné ingatlanpiaci jelenlétét még akkor is, ha a válság előtti “aranyévek” az ingatlanpiacra várhatóan nem mostanában térnek vissza ingatlanpiacra.

Kovács jelezte, hogy 2011 első kilenc hónapjában 30 százalékos piaci részesedést ért el az OTP az ingatlanfinanszírozásban.

Kovács kiemelt, hogy a hazai lakáspiaci lehetőségeket továbbra is jelentősen befolyásolja, hogy a vásárlók részére milyen lakáshitel lehetőségek érhetőek el a hitelpiacon. Az OTP fiókjaiban február 18-tól az otthonteremtés előmozdítására a hazai bankok közül elsőként elérhető a lakásépítési támogatást (szocpol) is.

Az OTP vezérigazgató-helyettese, Gyuris Dániel hangsúlyozta, hogy az OTP Ingatlanpont elindításával a banknak egyértelműen az a célja, hogy megpróbálják kihasználni a bankcsoportban rejlő lehetőségeket így szoros együttműködés az OTP Ingatlan Zrt.-vel is.

Az OTP Ingatlanpont országosan 20 irodáiban és a bank mintegy 400 fiókjában várja az ügyfeleket március 19-től.

Cimkék: , , , ,

Hasznos volt az információ?

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.

Keresés

Archívum