Érd

Új vagy használt eladó ingatlant keres Érden? A megyei jogú városi címmel rendelkező Pest megyei Érdet 65 ezren lakják. A település a budapesti agglomeráció egyik legjelentősebb települése, és 1978 óta város. Érd rendkívül nagy kiterjedésű, ezért több kerületre oszlik.
A város maga Tárnoktól keletre, Diósdtól nyugatra fekszik a Tétényi-fennsíkon, az Érdi-tető dombos vidékén.
Érdet megközelíthetjük a 6-os és a 7-es számú főutakon, amikhez mintegy húsz éve elkerülő utakat építettek, ezért az átmenő forgalom mérete jelentősen lecsökkent. Az M7-es autópálya Érd-Parkvárost szeli át, délen pedig a Diósdnál az M0-s körgyűrűbe torkolló M6-os autópálya érhető el viszonylag könnyedén és gyorsan.
Vasúton a székesfehérvári és a pusztaszabolcsi vonalon közelíthető meg, a városban pedig öt megálló is van. A várost több helyközi Volánbusz-járattal is el lehet érni a környező településekről. Érdről a fővárosba gyorsan és kitérők nélkül eljuthatunk, ezért a kiköltözők kedvelt választása lett.
A városban több mint ötezer gazdálkodó szervezet van, nagy részük a központokban és a főútvonalak mentén létesítenek kereskedelmi szolgáltatásokat. Az ide látogatókat és az itt élőket mintegy huszonöt étterem és cukrászda szolgálja ki.
Fontos látnivaló a Minaret, a Szent Mihály-templom, a Fundoklia-völgy, az Érdi-magaspart, a Magyar Földrajzi Múzeum, valamint a Szapáry-kastélyrom és a Berza-kert.
Az összes ingatlan, ami Érden fekszik, könnyedén végigböngészhető egyetlen helyen, és bár a városban az árakat felvitte a kedvező fekvés és a beköltözések nagy száma, ugyanakkor kiváló befektetésnek bizonyul, ha itt házakat és lakásokat vásárolunk. Bármit is választunk, az összes érdi ingatlan egy-egy lehetőség, ami a siker lehetőségét hordozza magában.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy