Törökbálint

Törökbálint a budapesti agglomeráció egyik jelentős és szép települése. A tizenháromezer lakosú város Pest megyében található, és a Budaörsi kistérség része.

Törökbálint közel fekszik Budapesthez, amitől mindössze tizenöt kilométer választja el. Itt folyik a Hosszúréti-patak, ami a Dunába ömlik a erdővel borított helyi hegyek átszelését követően. A patakot feljebb megduzzasztották, így egy kisebb horgásztó is kialakult, ahol a horgászás szerelmesei kedvükre hódolhatnak szenvedélyüknek.

A város közlekedési kapcsolatai kiválónak számítanak: érinti az M7-es és az M1-es autópálya, valamint az M0-s autóút. Vasúton a Budapest–Győr–Hegyeshalom vonalon keresztül közelíthetjük meg, autóbusszal pedig a fővárosból gyorsan és egyszerűen kijuthatunk.
A város belső közösségi közlekedését a Törökbálintot Budapesttel összekötő BKV biztosítja.
Törökbálintnak a honfoglalás idejéből is maradtak ránk régészeti leletei, mai nevét azonban a középkorban kapta Török Bálintról, aki a közelben épített egy várat.
A második világháború után itt is kitelepítették a sváb lakosságot, akik helyére székelyek érkeztek. A mai Törökbálint a főváros agglomerációjának fontos része, amely hosszú évtizedek óta szolgálja ki Budapest lakossági igényeit. A 2000-es évekre a városban komoly fejlesztések történtek, ennek következében Törökbálint az egyik legjobb közösségi infrastruktúrával rendelkezik a környező települések között, ezért az itteni eladó házak nemcsak remek lakhelyet biztosítanak, de kiváló befektetési lehetőségek.
Bár több helyi eladó ház drágának mondható a kedvező fekvés és Törökbálint jó levegője miatt, itt kedves, nyugodt város vár azokra, aki úgy döntenek, hogy a városba költöznek.

A tizenháromezer lakosú Törökbálint Pest megyében a Budaörsi kistérségben található. A budapesti agglomeráció fontos része közel fekszik a fővárostól; Budapest mindössze tizenöt kilométerre és egy rövid kocsikázásra kezdődik Törökbálinttól, ami kiváló helyszín azoknak, akik közel szeretnének lenni a pezsgéshez, de mégis a vidéki hangulatot választják.
Az itt található összes eladó ingatlan ennek köszönhetően az utóbbi időkben drágább lett, de kiváló befektetésnek bizonyulnak, ha végigvesszük Törökbálint előnyeit.
A városnál folyik a Dunába ömlő Hosszúréti-patak, aminek egy részét megduzzasztották, így a horgászásért rajongók máris találhatnak maguknak egy plusz pontot és egy felfedezésre váró helyszínt.
A város közlekedési kapcsolatai kiválóak, Törökbálintot ugyanis érinti az M7-es és az M1-es autópálya, valamint az M0-s autóút. Vasúton a Budapest–Győr–Hegyeshalom vonalon keresztül közelíthető meg, míg ha az autóbuszt választjuk, akkor a gyors és egyszerű elővárosi közlekedéssel juthatunk ki.
A város belső közösségi közlekedését a Törökbálintot Budapesttel összekötő BKV biztosítja.
A városnak a honfoglalás idejéből is maradtak ránk régészeti leletei, mai nevét azonban a középkorban kapta Török Bálintról, aki a közelben épített egy várat.
A második világháború után itt is jelentős a sváb lakosságot telepítettek ki, akik helyére székelyek érkeztek. A mai Törökbálint a főváros agglomerációjának fontos része, amely hosszú évtizedek óta szolgálja ki Budapest lakossági igényeit. A 2000-es évekre a városban komoly fejlesztések történtek, ennek következében Törökbálint az egyik legjobb közösségi infrastruktúrával rendelkezik a környező települések között.
A Törökbálint területén található összes ingatlan feltérképézesété követően a házat vagy lakást keresők könnyedén megtalálhatják számításaikat. Eladó házak és eladó lakások, valamint eladó és bérbe vehető üzletek és ipari létesítmények közül mindenki kedvére választhat. A városban található összes ingatlan száma a több százat is elérheti.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy